Victoria Karlsson | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Söderköping | Kontor: Linköping

Victoria Karlsson

Boka gärna ett möte med mig!

Skärgården ligger mig varmt om hjärtat, så häng med och fiska eller snöra på dig vandringsdojjor och låt mig ta med dig på en härlig tur. Kanske träffar vi mufflonfår, eller drar upp gammelgäddan, hur som helst fixar jag picknicken!

I min roll som Account Manager stimuleras jag genom möjligheten att hjälpa företag nå resultat. Tillsammans med dig som kund och ett proffsigt team bakom min rygg är jag övertygad om att vi kan göra förbättringar och skapa framgång.
Med löpande utbildningar och stark gemenskap håller vi oss i framkant inom digital marknadsföring, just för att alltid erbjuda våra kunder det bästa, för endast det är gott nog!

En tydlig plan & ett gemensamt mål leder oss den rätta vägen. Vägarna är inte alltid raka, men med god kommunikation, öppenhet och förståelse, sätter vi en bra grund för raksträcka.

Under min lediga tid prioriterar jag familjen och hemma är vårt smultronställe. Fordon med motor får gärna gå fort och jag kör! Sommarsäsongen spenderas ute med båten. Resten av året håller vi mest till i skogen. 

”Viktigast är att ha kul”

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2022.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display