Tobias Linder | Senior Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Senior Account Manager

Närvaro: Stockholm | Kontor: Linköping

Tobias Linder

Boka gärna ett möte med mig!

Förutom att ägna min tid på MK på vardagarna, spelar jag gärna golf. Det är något som jag har gjort sedan ung ålder och vill du ta ett möte med mig lovar jag utöver en bra dialog om marknadsföring, även lite tips om ditt golfspel. Hoppas vi ses på banan! 

Jag är stolt över att jag får möjligheten att skapa en trygghet, utveckling och tillväxt tillsammans med mina kunder. I min roll som Senior Account Manager ser jag ordet kreativitet som väldigt viktigt, där jag strävar efter att fylla tjänsten med något mer än vad kunden kan se eller ta på.

Ett bra tips för att skapa värde är att förstå kunden, verksamheten och inte minst, förstå kundens kund. Förens då kan du bryta ner målen i strategiska och operativa åtgärder och aktiviteter. Därefter kommer vi till KPI:er.  Bryt ner de övergripande nyckeltalen till mätbara mål som överensstämmer med verksamhetens mål och vision. Arbeta sedan kontinuerligt för att utvärdera och optimera nyckeltalen övertid. 

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2019.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads App

Se nedan vad mina kunder säger om mig och de tjänster som Mediakonsulterna tillhandahåller dem med.

”Jag vill varmt rekommendera Mediakonsulterna (Tobias och Adrian i spetsen) som alltid är snabba och hjälpsamma. Även vår statistik för Google-sökningar går spikrakt uppåt vilket vi tackar för.”

Josefin Linebäck

VD - Webropol (www.webropol.se)

"Väldigt bra bemötande och professionell hjälp, hela vägen från start till mål hos oss på Jansson Entreprenad i Linköping AB. Mediakonsulterna och Tobias Linder ansvarar för vår hemsida och all vår övriga digitala marknadsföring. Min kontaktperson genom hela resan har varit Tobias och jag rekommenderar honom starkt. Ärlig, genuin och har alltid kundfokus i siktet!"

Victor Jansson

Ägare - Jansson Entreprenad (www.jent.se)

"Bra service av Tobias Linder på Mediakonsulterna"

Marcus Larsson

VD - Nordic Granit (www.nordic-granit.se)

"Mediakonsulterna och Tobias Linder har ett mycket professionellt sätt att bemöta sina kunder. Jag gav Tobias och hans team helt fria händer och efter några veckor och några små justeringar var nya hemsidan klar (allt hände i slutet av december och början av januari = många helgdagar). Jag vill även lyfta fram supporten och alla andra som jobbade med sidan. Ingen nämnd och ingen glömd. Jag kan bara leverera 5 Guldstjärnor och de är till allihop på MK."

Göran Wiggur

Ägare - Actico (www.actico.se)

Några av mina kunder

Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.