Din helhetspartner inom digital marknadsföring

Genom att vara en helhetspartner inom digital marknadsföring ska vi med kunskap och personligt engagemang hjälpa företag att växa. 

Hur har vi blivit företaget vi är idag? Läs mer om Mediakonsulternas utveckling genom åren i tidslinjen nedan.

Mediakonsulterna - Vi hjälper företag att växa Mediakonsulterna

Februari2022

Mediakonsulterna.se lanseras i ny kostym och vi gör den största marknadssatsningen någonsin.

2021

Första anställningarna i Filippinerna börjar i mars månad och det naturliga steget när vi under covid har börjat jobba på distans. Vi blir även Great place to work Certifierad arbetsgivare, ett första steg för att bli Sveriges bästa arbetsgivare. Det upphandlas även nya kaffemaskiner, det absolut mest önskade bland alla anställda. Produktionsavdelning har blivit fler under året och vi sätter ett nytt rekord på antalet nya hemsidor som vi publicerar: 501st hemsidor!

2020

20st anställda hos Mediakonsulterna har numera certifiering för Google Ads. Vi fortsätter arbetet med att attrahera, behålla och utveckla vår personal och kunder. Vi blir därmed även medlem i IAB (Interactive Advertising Bureau), den ledande världsorganisationen för digital marknadsföring. Vår E-handelsplattform fortsätter utvecklas och vi integrerar stöd för ytterligare ett betalsätt och blir även Swish Partner.

2019

Ny grafisk profil för Mediakonsulterna lanseras under 2019 och vi blir även Facebook Marketing Partner. Det innebär att vi får tillgång till mer resurser för att kunna hjälpa våra kunder ännu bättre när det kommer till innehåll och annonsering på Facebooks plattform.

2018

Utnämns vi till Gasellföretag. Di Gasell innebär att företaget är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma! Vi passar även på att flytta kontoret i Örebro till nyrenoverade lokaler efter 10 år på järntorget. En av våra viktigaste byggstenar föds det här året också, Awesome, ett helt nytt ramverk att bygga webbapplikationer till som möjliggör att vi kostnadseffektivt och tidseffektivt bygga kundanpassade webblösningar. MK Stats lanseras också för alla våra webbkunder, ett verktyg att få insikter om sina besökare på webbplatsen.

2017

Vi fortsätter växa och vi passerar 1600 aktiva kunder i vår plattform. För att kunna göra fortsatta satsningar med fler medarbetare flyttar vi till nya, större lokaler i Linköping.

2016

Under 2016 var vi en av de utvalda Digitala experter som höll utbildningar i Google och ALMI's utbildningsinitiativ Digitalakademin. Vi ansvarade för utbildningar i Linköping, Norrköping, Örebro, Västerås bland annat. Ett förtroende som vi är stolta över och ser som ett betyg på vår kompetens inom internetmarknadsföring.

2015

Sociala mediers intåg i våra liv har skett med raketfart och dom flesta svenskar har idag ett facebook konto. Det här innebär att vi kompletterar såklart vårt tjänsteutbud med att hjälpa företagen med produktion av innehåll och annonsering för sociala medier.

2014

Det här året når vi över 1000 aktiva kunder på vår plattform. En milstolpe då vi sköter hela värdekedjan till kund från serverdrift, hosting, produktion av hemsidor och marknadsföring till uppföljning av annonsering. Vi fortsätter resan med att stärka upp våra kvalitetsstämpel och blir nu även certified Google Analytics Partner.

2013

Ytterligare ett tongivande år där vi tar fler kliv mot att nå vår vision som vi arbetat fram ("Genom att vara en helhetspartner inom internetmarknadsföring ska vi med kunskap och personligt engagemang hjälpa företag att växa.") Det här gör vi genom att lansera nya tjänster för grafisk produktion samt en egen plattform för e-handel.

2009

Ett stort år för Mediakonsulterna då vi dels flyttar verksamheten för hemsidor och annonsering in i ett nybildat aktiebolag. Vi blir certifierad partner för Google AdWords och annonsering efterfrågan på hjälp med marknadsföring på internet ökar.

2007

Vi onboardar allt fler kunder och tar beslut om att expandera med ytterligare ett lokalt kontor, vi etablerar vårt andra kontor och väljer Örebro som plats för det.

2005

Vi bygger vidare på vår plattform och integrerar CMS modulen med ett CRM och påbörjar resan mot ett komplett affärssystem. Vi utvecklar under arbetsnamnet Wolfpack (WP) och det lever fortfarande kvar på många sätt kring systemet än idag.

2004

Mediakonsulterna i Sverige HB startas i Linköping med ambitionen att hjälpa små företag med hemsida. Vi utvecklar vårt egna CMS som funkar cross-browser och inte bara i internet explorer som dominerar marknaden vid tidpunkten.

Mediakonsulterna

Vi vill hjälpa företag att växa

Med ett stort intresse för entreprenörskap har vi alltid brunnit för att hitta lösningar till företag som levererar stort värde och skapar förutsättningar för våra kunder att växa.

Istället för att lägga tid och energi att försöka ligga i framkant i den snabbrörliga digitaliseringen som idag sker i vårt samhälle, ska våra kunder kunna fokusera på sin verksamhet. Det här har format vårt tjänsteutbud för att vi alltid ska vara en partner, tillsammans med våra kunder. Våra tjänster ska alltid vara enkla att förstå och köpa in även om du inte är marknadschef. Den grundläggande idén om att skapa tillväxt för våra kunder gör vi från ett stort personligt engagemang i varje kund och smarta tekniska lösningar som möjliggör fokus på det vi tror fortfarande är viktigt, kundrelationen. Vi har utvecklat ett helt eget CMS för våra hemsideskunder som innehåller det vi tror behövs för ett företag idag. Som kund till Mediakonsulterna så får man även tillgång till vår kundportal där ett bibliotek av kunskap och tillgång till fler tjänster finns.

Idag finns Mediakonsulterna med kontor i Linköping & Örebro och vi är ca: 30 medarbetare. Vi arbetar aktivt med att skapa delaktighet för medarbetare och lägger stor vikt vid att inkludera och skapa forum för alla att ha en möjlighet att påverka. Vår kunskap är viktig för våra kunder och därför finns utbildningstid inplanerad för samtliga anställda löpande för att säkerställa att vi alltid håller oss i framkant och bidrar med den senaste kompetensen till våra kunder.

Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär