Daniel Carlsson | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Örebro | Kontor: Örebro

Daniel Carlsson

Boka gärna ett möte med mig!

Tveka inte att ringa mig för rådgivning eller ett möte. Det är mitt jobb att diskutera och hitta en lösning på just dina utmaningar!

Det bästa med att vara Account Manager på Mediakonsulterna är den flexibla roll som projektledare och relationen till alla entreprenörer, att lyssna på deras visioner, resor och få vara med på en ärofull resa i deras liv om att bygga upp ett företag. Att återkoppla till dessa entreprenörer med positiva resultat som hjälper dom att växa, gör rollen något bättre. Stor eloge till produktionen som är vassa och levererar i en marknad som är under konstant förändring.

Mitt bästa kundminne är när en kund sa "När det är tufft, då brukar jag tänka, 'Tänk som Daniel' och då möter jag alla problem med en positiv lösningsorienterat inställning." Otroligt kul att ens genuina engagemang kan smitta av sig och skapa värde för andra!

På fritiden tycker jag om att förverkliga visioner som skriva musik, skriva böcker och driva företagsidéer. Har ett stort intresse för allt mellan the big bang och framtiden!

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2018.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads Video

Se nedan vad mina kunder säger om mig och de tjänster som Mediakonsulterna tillhandahåller dem med.

”Daniel har varit en stor tillgång för vårt företag sedan vi startade samarbetet med Mediakonsulterna för 4 år sedan. Det nära samarbetet med Daniel har gjort att han förstår vad vårt företag är i behov av samt behöver för att kunna växa. Det har underlättat för oss att ha en sån kunnig tillgång i en bransch som vi egentligen inte är verksamma i. Tack vare Daniel har vårt företag lyft till nivåer vi inte skulle kunna nå till av egen kraft.”

Robin Gunnarsson

Gunnarssons Plåt i Motala AB (www.gplat.nu)

”Professionellt och trevligt bemötande. Engagerade och kunniga medarbetare. De lyssnar verkligen på en, är insatta i ens ärende och vågar ge råd och vägleda. Mycket nöjd med alla jag har haft kontakt med på Mediakonsulterna.”

Marieta Mouvlier

Ägare - Juristfirma Mouvlier (www.mouvlier.se)

”Det självklara valet för varje företag. Ett måste om man ska synas. Daniel är en riktigt vass kniv o ha i lådan, förstår alltid vad man menar och är effektiv samt produktiv, precis det man efterfrågar som klient. Han möter upp till alla krav.”

Aryan Parand

Alingsås Bilverkstad (www.alingsasbilverkstad.se)

”Har månatliga telefonmöten med Daniel Carlsson ang ändringar i vår hemsida och support i detta. Snacka om rätt person på rätt plats; Daniel på Mediakonsulterna - du är ett föredöme hur man bemöter kunder! Du besvarar och du tillbakavisar smidigt, guidar en rätt. Och detta säljer - självklart! Ett nöje att vara Nöjd Kund i samarbetet med er på Mediakonsulterna.”

Annika Johansson

Carex of Sweden AB (www.carexofsweden.se)

Några av mina kunder

Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.