Emil Ljung | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Örebro | Kontor: Örebro

Emil Ljung

Boka gärna ett möte med mig!

Vill du slå två flugor i en smäll och få dagens motion samtidigt som du får tips kring er digitala marknadsföring? Boka in ett möte med mig på padelbanan så löser vi båda delarna.

Det bästa med att vara account manager på Mediakonsulterna är relationerna som jag får bygga med mina kunder, att få vara en del av deras resa framåt och tillsammans uppnå våra uppsatta mål. 

Jag brinner för utveckling, både när det kommer till mig själv och mina kunder. Jag tänker utanför boxen och inkommer gärna med tankar och idéer på hur vi kan avancera framåt och skapa bättre resultat. 

Ett av mina starkaste minnen är ifrån i början av min karriär på Mediakonsulterna. Jag fick då möjligheten att hjälpa en egenföretagare med marknadsföringen för hans bolag. (För att få allt att gå runt tvingades han ha flera olika jobb). Efter ett års arbeta tillsammans hade bolaget växt så pass att han kunde säga upp sig ifrån de andra jobben och fokusera helhjärtat på sitt företag. 

Än idag arbetar vi ihop och det är fantastiskt kul att få vara med på hans resa framåt. 

När jag inte arbetar så spenderar jag mestadels tiden på gymmet. Hittar ni mig inte på gymmet så äter jag gärna en god bit mat och tar ett glas med vänner och familj. 

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2015.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads App
  • Google Ads Mätning

Se nedan vad mina kunder säger om mig och de tjänster som Mediakonsulterna tillhandahåller dem med.

”Mediakonsulterna tar hand om all vår sociala media kommunikation. Dom är en proffsig och erfaren partner som hjälper oss på ett tryggt sätt att ta fram en strategi för hur vi skall kommunicera på sociala medier. Dom är transparanta i kommunikationen med oss och kommer med tips och ideér hur vi kan utveckla oss. Vår kontakt Emil Ljung är en kunnig och proffsig medarbetare som vi känner oss väldigt trygga med. Han är bra på att förklara och komma med förslag hur vi kan få ut det mesta från våra inlägg.”

Per Larsson

Vice VD - Centrala Gummi (www.centralagummi.com)

”Jag är mycket nöjd med samarbetet med Mediakonsulterna. Dom är otroligt proffsiga i sitt sätt att möta kunden och 'kartlägger' från grunden hur dom kan hjälpa just oss för att komma framåt och nå önskade mål. Jag kan varmt rekommendera Mediakonsulterna om ni vill få hjälp med att få ert företag att växa och nå ut till den breda massan. Emil Ljung är oerhört kompetent och genuin. Man märker att han brinner för att vi tillsammans ska kunna komma framåt i vår process att nå våra mål. Han återkopplar ständigt med idéer samt lyfter vad han tror kan vara vitalt för att vi ska lyckas.”

Anton Brandt

VD - Em Home Örebro (www.emhome.se)

”Jag har haft ett nära samarbete med Mediakonsulterna och Emil Ljung sedan sommaren 2021. Det har varit med på vår snabba expansion vilket ställt höga krav på flexibilitet, snabb återkoppling och en smidig arbetsprocess. Både Emil och supporten har uppfyllt samtliga av dessa krav. De har gjort sitt yttersta för att kunna leverera på snabba deadlines och alltid med en positiv inställning. Noggrannhet och snabb återkoppling är något jag uppskattat otroligt mycket i vårt samarbete!”

Fanny Schulstad

Marknadschef - We Are Padel (www.wearepadel.se)

”Emil Ljung på Mediakonsulterna har hjälpt mig och Stjärnkliniken att känna oss trygga i köp- och leveransprocessen samt bidragit till att vi uppnår våra affärsmål, att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten. ”

Markus Hast

VD - Stjärnkliniken (www.stjarnkliniken.com)

Några av mina kunder

Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.