Douglas Törnqvist | Account Manager
Medlem i Växtkraft Mjölby Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Mjölby | Kontor: Linköping

Douglas Törnqvist

Boka gärna ett kostnadsfritt möte med mig!

Boka gärna in ett möte med mig så svarar jag på era frågor kring digital marknadsföring.

Det bästa med att vara Account Manager på Mediakonsulterna är variationen i arbetet och friheten med att kunna lägga upp sitt arbete. Variationen av uppdrag och kunder bidrar till att man lär sig lite om mycket vilket jag tror är mindre vanligt i många andra branscher.

Det roligaste i mitt arbete är nog att se frukten av sitt engagemang. I de fall där man fått vara med från mer eller mindre ax till limpa och sedan följa utvecklingen och framgången av annonseringen är drivande. I det här läget får man klappa sig på axeln och känna att man uppfattat kunden och dennes behov rätt.

När jag är ledig fördelar jag fritiden mellan familjen, löpningen och brädspelen som är min hobby. Inför våren har jag planerat att isolera och bygga om garaget till en del av huset vilket blir en helt ny företeelse för mig.

Mitt bästa kundminne? Det finns såklart flera som kandiderar för frågan men vid ett tillfälle blev jag uppringd av en kund inom byggbranschen där vi kunde gå in och hjälpa kunden med annonsering för en specifik tjänst där dem inte fick jobb. Annonseringen resulterade i att kunden kunde behålla sin anställda som var mycket omtyckt på företaget och det kändes bra för både honom och mig.

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2012.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads App

Se nedan vad mina kunder säger om mig och de tjänster som Mediakonsulterna tillhandahåller dem med.

”Vi på Wetterhäll Accounting AB har från dag 1 fått ett varmt och seriöst mottagande av Mediakonsulterna. Vi har haft Douglas som kontaktperson och han har anpassat våra behov om hemsida och design på ett väldigt bra sätt. Vi kan varmt rekommendera Mediakonsulterna till andra företag och privatpersoner😀

Jonas Wetterhäll

Wetterhäll Accounting (www.waccounting.se)

”Vill rikta ett stort tack till Mediakonsulterna som har förvaltat vår hemsida under många år med ett fantastiskt resultat, aldrig några problem med något. Ett extra tack till Douglas för allt jobb du lagt ner!”

Linda Ahlberg

Centrala Trafikskolan Säffle (www.centralatrafikskolan.info)

”Alltid nöjd med bemötandet och servicen av Douglas!”

Ebba Pålsson

Nettans Linköping (www.nettans.se)

”Jag har använt mig av Mediakonsulterna för vår hemsida sedan jag startade min verksamhet 2013 och jag är mycket nöjd. Redan då låg Mediakonsulterna i framkant och skapade en responsiv hemsida med möjlighet för oss att själva göra uppdateringar via deras användarvänliga CMS-verktyg. Genom åren har vi fått mycket beröm för vår fina hemsida som vi ständigt utvecklar vidare. Vi har alltid fått fint bemötande från supporten när vi behövt hjälp och haft kontinuerlig kontakt med Douglas Törnqvist som under alla år varit vår Account manager. jag kan varmt rekommendera Mediakonsulterna!”

Bo Thulin

Actors in Sweden (www.actorsinsweden.com)

”Vi har jobbat med Mediakonsulterna ett par år nu och har Douglas Törnqvist som kontaktperson. Fungerar väldigt smidigt och Douglas är en av de mest "otjatiga" (säljare) jag har träffat, han bara gör jobbet liksom. Dessutom är nya hemsidan skitsnygg!”

Pia Källbom

Mjölby VVS (www.mjolbyvvs.se)

”Jag har använt mig av Mediakonsulterna under många år. Douglas har varit enastående i sitt sätt att sprida kunskap och tillsammans med teamet skapa hemsida och löpande marknadsföring. Idag genererar marknadsföringen ett så stort inflöde av kunder att vi helt enkelt inte kan hantera det och behöver pausa annonseringar för att komma ifatt innan vi åter igen kan starta dem. Stort tack för ett fantastiskt samarbete! 😃

Frida Gustavsson

FBMG Konsult (www.fbmg.se)

Några av mina kunder

Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.