Douglas Törnqvist | Account Manager
Medlem i Växtkraft Mjölby Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Mjölby | Kontor: Linköping

Douglas Törnqvist

Boka gärna ett kostnadsfritt möte med mig!

Boka gärna in ett möte med mig så svarar jag på era frågor kring digital marknadsföring.

Det bästa med att vara Account Manager på Mediakonsulterna är variationen i arbetet och friheten med att kunna lägga upp sitt arbete. Variationen av uppdrag och kunder bidrar till att man lär sig lite om mycket vilket jag tror är mindre vanligt i många andra branscher.

Det roligaste i mitt arbete är nog att se frukten av sitt engagemang. I de fall där man fått vara med från mer eller mindre ax till limpa och sedan följa utvecklingen och framgången av annonseringen är drivande. I det här läget får man klappa sig på axeln och känna att man uppfattat kunden och dennes behov rätt.

När jag är ledig fördelar jag fritiden mellan familjen, löpningen och brädspelen som är min hobby. Inför våren har jag planerat att isolera och bygga om garaget till en del av huset vilket blir en helt ny företeelse för mig.

Mitt bästa kundminne? Det finns såklart flera som kandiderar för frågan men vid ett tillfälle blev jag uppringd av en kund inom byggbranschen där vi kunde gå in och hjälpa kunden med annonsering för en specifik tjänst där dem inte fick jobb. Annonseringen resulterade i att kunden kunde behålla sin anställda som var mycket omtyckt på företaget och det kändes bra för både honom och mig.

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2012.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads App

Se nedan vad mina kunder säger om mig och de tjänster som Mediakonsulterna tillhandahåller dem med.

”Vi har använt oss av Mediakonsulterna i många år. De har gjort 3-4 hemsidor till oss. De är superduktiga och seriösa samt väldigt serviceminded och proffsiga. Jag är jättenöjd med arbetet som Douglas Törnqvist utfört. Bästa bemötandet Douglas. Tack så jättemycket för allt! Vi kan varmt rekommendera Mk och Douglas som kontaktperson.”

Aslan Emmanuel Issa

The White Horse (www.white-horse.se)

”Vill rikta ett stort tack till Mediakonsulterna som har förvaltat vår hemsida under många år med ett fantastiskt resultat, aldrig några problem med något. Ett extra tack till Douglas för allt jobb du lagt ner!”

Linda Ahlberg

Centrala Trafikskolan Säffle (www.centralatrafikskolan.info)

”Alltid nöjd med bemötandet och servicen av Douglas!”

Ebba Pålsson

Nettans Linköping (www.nettans.se)

”Jag har använt mig av Mediakonsulterna för vår hemsida sedan jag startade min verksamhet 2013 och jag är mycket nöjd. Redan då låg Mediakonsulterna i framkant och skapade en responsiv hemsida med möjlighet för oss att själva göra uppdateringar via deras användarvänliga CMS-verktyg. Genom åren har vi fått mycket beröm för vår fina hemsida som vi ständigt utvecklar vidare. Vi har alltid fått fint bemötande från supporten när vi behövt hjälp och haft kontinuerlig kontakt med Douglas Törnqvist som under alla år varit vår Account manager. jag kan varmt rekommendera Mediakonsulterna!”

Bo Thulin

Actors in Sweden (www.actorsinsweden.com)

”Mediakonsulterna gör min hemsida www.filipleo.se sedan 5 år tillbaka och jag är väldigt nöjd. Allt funkar stabilt och bra. Jag får hjälp med ny design och uppdateringar utan krångel. Dessutom finns det verktyg så jag själv kan uppdatera innehållet direkt på hemsidan. Dessutom är min kontakt Douglas Törnqvist en riktigt trevlig prick och det är ju heller ingen nackdel!”

Filip Leo

Fotograf Filip Leo (www.filipleo.se)

Några av mina kunder

Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.