Alexander Dzaic | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Norrköping | Kontor: Linköping

Alexander Dzaic

Boka gärna ett möte med mig!

Kreativ marknadsföring rockar hårdast! Kontakta mig för ett möte så styr vi upp en bra och avslappnad dialog om digital marknadsföring och vad vi kan göra för just dig!

Det bästa med att vara Account Manager på Mediakonsulterna tycker jag är att få träffa många olika företagare i olika branscher samt variationen mellan olika uppdrag. Arbetet är stimulerande och utmanande samt att man får möjligheten att vara kreativ och följa hela processen i arbetet.

Jag lyssnar på, skriver och spelar mycket musik vilket är en väldigt stor del av min fritid. Det ger möjligheten att få unika upplevelser och även besöka platser i världen man kanske aldrig annars skulle besöka. Eftersom jag är mycket social så tycker jag även om när det händer saker och inte sällan har jag något roligt upptåg planerat med familj och vänner.

Mitt bästa kundminne? Det finns många såklart, men roligast är nog ändå de tillfällen man kan vara med och hjälpa företagare att vända en jobbig situation till något positivt och istället skapa framgång!

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2014.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video
  • Google Ads Offline Sales Growth

Se nedan vad mina kunder säger om mig och de tjänster som Mediakonsulterna tillhandahåller dem med.

”Otroligt bra bemötande och Alexander som vi jobbat med kommer alltid med bra förslag. Funderar ni på tex ny hemsida så rekommenderar jag verkligen Mediakonsulterna.”

Jonas Öhman

JM Indutech AB (www.jmindutech.se)

”Många Tack för all hjälp med vår nyproducerade hemsida! Nu hittar både nya och gamla kunder våra produkter och tjänster! Ett särskilt Tack till Alex och Linus för ert tålamod, lyhördhet och supersupport!”

Ronnie Nilsson

RoNi Medical AB (www.ronimedical.se)

”Trevligt kompetent gäng som ger kunden det kunden behöver. Duktigt folk och hög servicenivå. Vi är mkt nöjda med våra kontaktpersoner Jonathan och Alexander”

Mikael Holmfeldt

Högtrycksverkstan i Norrköping AB (www.hogtrycksverkstan.se)

Några av mina kunder

Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.