Jonathan Lemethy | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Norrköping | Kontor: Linköping

Jonathan Lemethy

Boka gärna ett möte med mig!

Vill du prata om musik, VR, börsen eller varför inte tennis? Boka in ett möte med mig!

Det absolut roligaste med mitt arbete är att hitta kreativa lösningar till mina kunder, det kan vara allt ifrån att hitta fler potentiella kunder till att göra deras hemsida mer attraktiv. Att följa mina kunders kundresa är riktigt roligt och att få vara en viktig del i hur de utformar sin digitala del. Ett av mina bästa kundminnen är när jag och en kund gick igenom deras annonsering där vi kunde se att konverteringsgraden & försäljningen ökade med 40% efter att vi förändrade texter och la till tydlig CTA-knappar på deras hemsida. Ibland behöver det inte kosta massvis med pengar för att få in en ökad försäljning.

På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och producera musik i min studio. Är väldigt intresserad av virtual reality så det blir lätt att man försvinner in i dessa fantastiska världar. Vill även se mig själv som en riktig hobby börsmäklare ;)

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2011.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads Mätning

Se nedan vad mina kunder säger om mig och de tjänster som Mediakonsulterna tillhandahåller dem med.

”Mediakonsulterna har varit vår kreativa partner rörande vår hemsida och marknadsföring online i snart 10 år. Med ärliga affärer och hög kompetens har Mediakonsulterna gång på gång leveraret produkter och resultat som förvånar även dom mest kräsna av oss. Vi är mycket nöjda och ser med glädje fram emot fler lukrativa år. Även en stor eloge till Jonathan Lemethy som på ett personligt plan alltid gör det lilla extra så vi ska känna oss nöjda och välkomna!”

Mathias Cah

Marcuskräftan (www.marcuskraftan.se)

”Mediakonsulterna har fixat fram en kanonbra hemsida i samråd med undertecknad. Hemsidan fungerar väldigt bra mot befintlig som ny kund. Jonathan Lemethy är på och ser till så vi kan utveckla verksamheten i rätt riktning. Jättenöjd.”

Pehr Fransson

VD - Örebro Bilringar (www.orebrobilringar.com)

”Vi är mycket nöjda. Mediakonsulterna är flexibla, lyhörda, kunniga och vår nya hemsida är verkligen toppen. Tack Jonathan för ett bra samarbete!”

Barbro Axelsson

Durewall Institutet (www.durewall.se)

”För oss är det viktigt att känna att en Mediabyrå förstår Lisagruppens olika varumärken och att detta syns i det dagliga arbetet. Att både förstå och följa upp våra långsiktiga mål och att även vara tillgänglig när det behövs som mest. Att vara förberedd på att det kan svänga snabbt i det dagliga arbetet. Vi tackar Jonathan för hans fantastiska hjälp på vår resa.”

Erik Hultberg

Lisa Gruppen (www.lisaelmqvist.se)

Några av mina kunder

Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.