Emil Lundstedt | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Senior Account Manager

Närvaro: Linköping | Kontor: Linköping

Emil Lundstedt

Boka gärna ett möte med mig!

Förutom att bli bättre på digital marknadsföring så måste man ju ha kul på vägen! Boka gärna in ett aktivt möte där vi kör en padelmatch, tar en promenad eller varför inte hittar på något som du brinner för?

Jag älskar att skapa lönsamma relationer tillsammans med mina kunder, att få vara kreativ och ta fram egna lösningar för kunder som faktiskt generar något av värde och på så vis växa tillsammans är riktigt kul. Inget slår nog att hitta en inte så självklar lösning på en utmaning som sedan genererar tillväxt på något vis. Förutom kundrelationer så har jag otroligt bra kollegor och vi gör mycket kul tillsammans hela bolaget vilket jag värdesätter högt. 

På fritiden gillar jag det mesta och jag är nog ganska säsongsbaserad. Under sommarhalvåret kör jag mycket motorcykel med vänner och familj samtidigt som jag varvar det med mycket grill, bad och fiske. Man måste ju njuta av värmen! Under vinterhalvåret blir det nästan alltid skidåkning, padel och en hel del korvgrillning i skogen.

Mitt bästa kundminne? Denna är lite svårare, jag har jobbat med väldigt många härliga personer under mina år på Mediakonsulterna så utan att nämna några namn… Bland det bästa kvitto som finns är när vi haft en kund vi lyckats skapa en lönsam och bra relation med som sedan resulterar i att vi blir rekommenderade till deras kontakter eller anlitade av samma person när de tagit ytterligare steg i sin karriär på annat håll. Det är alltid kul att bygga långsiktiga relationer. 

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2016.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Shopping

Se nedan vad mina kunder säger om mig och de tjänster som Mediakonsulterna tillhandahåller dem med.

”Mediakonsulterna har hjälpt vårt bolag växa genom smart och framförallt kostnadseffektiv marknadsföring. Dialogen har alltid varit öppen, rak och ärlig. Vår kontakt hos MK förstår vår marknad och vad som krävs för att vi ska maximera avkastningen för de investeringar i marknadsföringen vi gör. Hatten av Emil!”

Matias Stårbeck

Eklund & Eklund (www.eklundeklund.se)

”Efter ca en månads samarbete med Mediakonsulterna kan jag inte säga annat än att jag är imponerad. Ni pratar klarspråk, är snabba och vi har fått ett väldigt bra bemötande.”

Patrik Lindblom

Tenders (www.tenders.se)

”Omhändertagen från ax till limpa. I rättan tid fick jag rekomendation att vända mig hit. Jag satt fast i processen att bygga egen hemsida och trots att jag fått god hjälp av nära vänner var jag rätt vilsen. Har jobbat med Emil Lundstedt. Jag visade det jag med hjälp byggt själv då jag gillade mitt val av färg och uppbyggnad. Emils första kommentar blev - vi kan göra den ännu bättre, och det har de verkligen levererat. Enkel process och lyhörd mottagare av åsikter. Har inte bara fått hjälp med layout utan även texten har förbättrats. Verktyget för redigering är lätt och intuitivt.”

Maria Loisolo

Malelo (www.malelo.se)

”Så nöjda med nya hemsidan för P2 Restaurang & Catering och galet tacksamma för den snabba responsen både från supporten och vår säljare Emil när det har varit någon fråga som uppkommit! Kan varmt rekommendera Mediekonsulterna! Superbra verktyg till hemsidan som alla kan förstå, till och med dem med mindre erfarenhet av webbpublicering! Tack!”

Linda Hallberg

P2 Restaurang & Catering (www.p2catering.se)

Några av mina kunder

Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.