David Eriksson | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Norrköping | Kontor: Linköping

David Eriksson

Boka gärna ett möte med mig!

Vill du vara bäst på dansgolvet och även inom digital marknadsföring? Med mer än 15 års erfarenhet så jag har kompetens att hjälpa dig & ditt företag att nå nya höjder. Ta kontakt med mig nu! 

Jag drivs utav att se andra lyckas! Att få vara en stor bidragande anledning till att mina kunder växer är därav en enorm drivkraft. Att få ett förtroende från en kund bygger på en tillit som grundar sig i en relation. För mig genomsyrar den personliga relation mellan mig & kund hela vårt framtida samarbete. Jag brinner för att mina kunder skall se mig som ett värde & faktor i deras framgång och ej som en börda och kostnad. Mitt engagemang är otroligt stort och aktivt till kund då likväl jag ser fram att träffa kund vill jag att dem ska se fram emot att träffa mig.

Dagarna på Mediakonsulterna är ej den andra lik vilket för mig är otroligt stimulerande och utvecklande. Kompetensnivån höjs ständigt och det är spännande vart morgondagen tar dig. Det finns en genuin teamkänsla från alla som främjar företagets mål & framtid vilket för mig är ett vinnande koncept.

Dansbandsmusik! Vi tar det igen -> Dansbandsmusik. Det går inte en dag utan dansbandsmusik. Jag är en dansnörd ut i fingerspetsen sedan barnsben varpå ordet fritid skulle kunna bytas ut till dans. Att vara Mediakonsulternas bästa dansare är inte så svårt men att vara rankad top6 i Sverige i Bugg är desto svårare vilket jag är otroligt stolt över att vara.
På fritiden vinner jag energi genom min familj, fästmö & vår lila hund Åke. Jag gillar att vara aktiv och tar gärna en löprunda eller pratar Liverpool som ligger varmt om hjärtat. 

Ett av mina starkaste kundminnen är när jag på ett möte hos befintligt kund blir avbruten av kundens kusin som suttit en bit bort. Han har lyssnat på min tonalitet och vad jag arbetar med varpå vi bokar ett möte. Han var i startgroparna att starta sitt företag och hade enormt mycket med idéer. Vi inledde ett litet samarbete och vi la otroligt mycket tid på att pratas vid och höras för att bolla idéer. Från att första året omsätta 5 miljoner till att idag omsätta över 100 miljoner är en resa jag alltid kommer minnas. Han är kund än idag och vi är deras fullständiga partner inom digital marknadsföring. Vi har blivit riktigt bra vänner tack vare dessa år och jag har fått i uppdrag att koreografera deras bröllopsdans. Det är en kundrelation jag alltid bär med mig.   

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2017.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video

Se nedan vad mina kunder säger om mig och de tjänster som Mediakonsulterna tillhandahåller dem med.

”Jag kan rekommendera alla som funderar hur de ska ta sin marknadsföring och hemsida utåt och vidare att ta kontakt med Mediakonsulterna. Med hög kompetens, proffsighet och lyhördhet har David Eriksson och hans kollegor på Mediakonsulterna tagit min marknadsföring till en ny nivå.”

Carro Picher

SV Studieförbundet Vuxenskolan (www.sv.se)

”Väldigt bra bemötande och professionell hjälp. Jätte nöjd! Jag har haft kontakt med David Eriksson kan bara säga att han är som en pärla, han hjälpte mig med allt från dag ett tills vi fick våra fina hemsida! Väldigt hjälpsam och har alltid kunden i fokus. Återigen tack för ett mycket bra bemötande. David och hela teamet REKOMMENDERAS STARKT”

Wael Isa

Kungsängens Bil (www.kungsangensbil.se)

”Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Svarstiden. Mediakonsulterna har verkligen hjälpt oss med marknadsföringen. Förut visste vi inte vad vi betalade för när vi hade samarbete med annan firma men idag har vi en jättebra kontakt med David Eriksson som är kunnig och ger bra råd. Han är tydlig och hjälper oss förstå vad pengarna går till! Ett professionellt bemötande, bra service och lyssnar på oss som kund. Vi är väldigt nöjda både med uppföljning och tjänster som vi köper. Vi kan verkligen rekommendera dem!”

Rickard Åberg

Balkongrutan AB (www.balkongrutan.se)

”Vi är väldigt nöjda med uppdateringen av vår hemsida & totalsamarbetet. Hemsidan behövde moderniseras och bli mer populär vilket ni har lyckats med. Det har varit & är ett väldigt bra samarbete där ni har sett till att det hela tiden går framåt. Tack för bra idéer och snabba lösningar.”

Marcus Parbrand

Ställningsgrossisten Sverige AB (www.stallningsgrossisten.se)

”Som representant för JLB Mark & Asfalt AB ger jag Mediakonsulterna & framförallt David Eriksson som varit vår kontakt full pott. Ett serviceinriktat företag som kan sin grej. 10/10.”

Alexander Holm

JLB Mark & Asfalt AB (www.jlbasfalt.se)

”Kan varmt rekommendera Mediakonsulterna och vill rikta ett speciellt tack till David Eriksson för bra bemötande och proffsig hjälp med Grundtubens digitala marknadsföring. David är alltid vänlig och hjälpsam - trots en hel del tjatiga frågor från mig.”

Malin Pantzar

Grundtuben AB (www.grundtuben.se)

Några av mina kunder

Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.