Dennis Carneling | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Katrineholm | Kontor: Linköping

Dennis Carneling

Boka gärna ett möte med mig!

Längdskidor har alltid varit en del av mitt liv så varför inte boka ett möte med mig där vi lär känna varandra ute i längdskidspåret en krispig vinterdag? Valla skidorna så åker vi! Under sommarhalvåret kan vi istället ses på en löprunda i en avslappnad miljö.

Jag har ett brinnande intresse för människor och att hjälpa deras verksamheter att växa. Att ha en stark relation med företag är enligt mig det viktigaste för en lyckad affär. Jag kommer ifrån fem års arbete inom bankvärlden men när jag fick möjlighet till att börja på Mediakonsulterna tog jag chansen. Jag ser endast möjligheter istället för problem och tror på att ett positivt och optimistiskt tankesätt avspeglar sig i affären. Min vision med mitt arbete är att företag ska nå sina uppsatta mål. Med hjälp av mig och mitt team kommer vi att lyckas!

En vanlig lördag börjar inte sällan med ett träningspass ute i springspåret eller bänkpress på gymmet beroende på vad dagsformen säger. Övervägande del av träningen utförs på gymmet då det är ett bra sätt att bli av med överflödig energi och hamna i andra tankar. Resterande av den lediga dagen så dricker jag helst en kaffe med familjen för att sedan ha en trevlig middag med någon sort av vin. Ni kan inte kalla mig sommelier men jag har ett intresse av viner.

Att tänka utanför boxen är en naturlig del hur jag lever mitt liv och är ett sätt för mig att leva ut min kreativitet. Att skapa något från sin egen idé för att sedan se goda resultat ger mig en kick. Mediakonsulterna ger mig just den chansen att vara flexibel och arbeta på mitt eget sätt som optimerar och effektiviserar min tid.

Mitt starkaste kundminne var ett möte med ägarna av en flygplats som främst användes av militären. Jag var näringslivsansvarig i en förening på Högskolan och såg potentialen i ett samarbete. Samarbetet gick i hamn och när vi signerar avtalen ser vi att militären hoppar fallskärm från deras flygplan. Det tyckte vi var en härlig syn och ett bra avslut på mötet.

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2022.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display