Kristoffer Westerlund | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Örebro | Kontor: Örebro

Kristoffer Westerlund

Boka gärna ett möte med mig!

Gillar du, precis som jag, att röra på dig? Boka gärna ett möte med mig där vi får svettas & tävla. Men jag varnar dig, jag är både en dålig förlorare och en dålig vinnare.

Det bästa med mitt jobb är att få träffa en massa intressanta människor i olika branscher. Ena stunden diskuterar man hur vi ska kunna sälja fler lampor i en e-handel, för att sedan ha ett möte med en person i en helt annan bransch, där vi diskuterar hur vi på ett mer holistiskt sätt ska göra företaget nummer 1 inom sin bransch. 

Jag brinner för att skapa positiva kundupplevelser. Allt från preboarding, onboarding och slutresultat. Jag vill att mina kunder ska se framemot våra träffar, inte bara att samarbetet och resultat är bra, utan att vi även har roligt tillsammans. Jag älskar kreativa möten där vi utmanar varandra och skapar framgång tillsammans. Min målsättning är alltid win-win, båda parter ska vara vinnare. 

Jag är en stor fotbolls- & UFC-nörd. Malmö FF och Real Madrid är lagen. Jag har faktiskt inte missat en enda UFC-gala på över 2 år. I övrigt tränar jag en hel del, läser mycket böcker och spenderar en massa tid med min familj. 

Mitt bästa kundminne? Det är egentligen ingen stor kund till mig idag. Jag fick ärva en kund efter en som slutat hos oss och kundupplevelsen från honom var inte på topp då vi i den övergången inte lyckas se till att han visste vad som hände med sina pågående ärenden. Men efter att vi fått klart de vi skulle ha gjort och även testat lite nya grejer ringde kunden mig och sa ”Kristoffer, du kostar inte bara pengar. Allt det du faktiskt sa har levererats. Vad kan vi göra för att öka ännu mer?”. Det ska sägas att det händer väldigt sällan att kunden ringer upp själv och säger det, men det fastnade däremot i mitt minne.

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2020.

Certifieringar


  • Google Ads Sök
  • Google Ads Display
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads Mätning

Några av mina kunder. Klicka på logotypen för att gå till deras hemsida.