Reving Mergi | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Örebro | Kontor: Örebro

Reving Mergi

Boka gärna ett möte med mig!

Vill du ta en härlig promenad i naturen eller kanske bara äta en god lunch och samtidigt få den bästa rådgivning om hur jag kan hjälpa ditt företag att växa och synas på digitala marknaden? Då tycker jag att du bokar ett möte med mig så tar vi det därifrån. 

Det bästa med att vara Account Manager på Mediakonsulterna är relationen som jag får bygga med alla mina kunder. Mitt främsta mål är att hjälpa personer och företag att övervinna sina motgångar och möta deras behov på bästa möjliga sätt.

Med över 8 års erfarenhet inom kundhantering och försäljning kan du vara säker på att ditt företag är i trygga händer. Jag har arbetat med olika branscher och utvecklat framgångsrika strategier för att öka försäljningen och bygga långsiktiga relationer med mina kunder.

När jag inte jobbar, älskar jag att vara ut på äventyr med familjen och skapa minnen. Att spela padel är min favorithobby. Det ger mig inte bara en chans att ta en paus från arbetslivet, utan det ger mig också möjlighet att träffa nya människor och utmana mig själv på banan.

Träning och sport är en del av mitt liv. Att hålla mig i form och vara aktiv ger mig energi och hjälper mig att hålla fokus både i mitt personliga och professionella liv. Fotboll är min favoritsport att titta på. Det är så spännande och inspirerande att se hur lagarbete och engagemang kan leda till framgång.

Så om du letar efter en engagerad Account Manager som brinner för ditt företags framgång, är jag här för att hjälpa dig. Tillsammans kan vi navigera genom alla motgångar och möta dina behov på bästa möjliga sätt. Låt oss ta ditt företag till nästa nivå.

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2023.

Certifieringar


  • Google Ads Sök