Fredrik Wikström | Account Manager
Boka ett aktivitetsmöte med mig! Mediakonsulterna

Account Manager

Närvaro: Norrköping | Kontor: Linköping

Fredrik Wikström

Boka gärna ett möte med mig!

Är du sugen på att kombinera din dagliga motion med några insikter digital marknadsföring? Låt oss boka in ett möte, antingen på padelbanan eller golfbanan. Vi kan garantera både en aktiv tid och ökad kunskap om hur du kan förbättra din digitala marknadsföring.

Min passion ligger i att etablera relationsbyggande samarbeten som genererar lönsamma resultat. Min strävan är ständig personlig och professionell utveckling, med ambitionen att förbättra mig själv och de tjänster jag erbjuder till mina kunder. Att få spela en central roll i din resa och vara en pådrivande kraft för tillväxten av ditt företag skulle vara en stor ära för mig.

Vi på Mediakonsulterna har en fantastisk företagskultur där samarbete är ett utav våra kärnvärden. Denna anda, av kamratskap, reflekteras i vårt dagliga arbete där vi alla delar råd och lösningar i syfte att optimera resultatet för just dig som kund. En affärsrelation med mig innebär ett samarbete med hela Mediakonsulterna.

På fritiden ägnar jag mycket tid åt en rad olika fysiska aktiviteter som golf, padel, tennis och boxning. Jag lägger stor vikt vid att upprätthålla en god fysisk och psykisk hälsa. En stor del utav min tid utanför arbetet ägnas åt personlig utveckling, där jag ständigt strävar efter att lära mig saker som jag sedan kan applicera i det dagliga livet.

Jag värdesätter starkt tid med vänner, deras barn och min familj - Dessa stunder är ovärdeliga för mig.

Fun fact: Jag älskar att spela schack.

Anställd på Mediakonsulterna sedan 2024.

Certifieringar


Inga certifieringar än...