Hitta till oss

Ring oss på 0770 - 333 111

Genom att vara en helhetspartner inom internetmarknadsföring ska vi med kunskap och personligt engagemang hjälpa företag att växa.


Visste du att vi är certifierade för Google Ads?

Som del i Googles Partnerprogram och certifiering för Google Ads så utvärderas vår kompetens och resultat kontinuerligt av Google. Tack var detta så kan våra kunder känna sig trygga i att vi har en utomstående part som utöver kunden bedömer vår prestation.


2004 Startades Mediakonsulterna i Linköping

Med ett stort intresse för entreprenörskap har vi alltid brunnit för att hitta lösningar till småföretag som levererar stort värde och skapar förutsättningar för våra kunder att växa. Istället för att lägga tid och energi att försöka ligga i framkant i den snabbrörliga digitaliseringen som idag sker i vårt samhälle, ska våra kunder kunna fokusera på sin verksamhet.

Det här har format vårt tjänsteutbud både vad gäller innehåll och pris för just småföretag. Våra tjänster ska alltid vara enkla att förstå och köpa in.

Den grundläggande idén om att skapa tillväxt för våra kunder gör vi från ett stort personligt engagemang i varje kund och smarta tekniska lösningar som möjliggör fokus på det vi tror fortfarande är viktigt, kundrelationen.

Vi har utvecklat ett helt eget CMS för våra hemsideskunder som innehåller det vi tror behövs för ett småföretag idag. Som kund till Mediakonsulterna så får man även tillgång till vår kundportal där flera nyttiga tjänster för småföretagare ingår.

Idag finns Mediakonsulterna med kontor i Linköping & Örebro och vi är ca: 30 medarbetare. Vi arbetar aktivt med att skapa delaktighet för medarbetare och lägger stor vikt vid att inkludera och skapa forum för alla att ha en möjlighet att påverka. Vår kunskap är viktig för våra kunder och därför finns utbildningstid inplanerad för samtliga anställda löpande för att säkerställa att vi alltid håller oss i framkant och bidrar med den senaste kompetensen till våra kunder.

Med certifiering för Google Ads och kontinuerliga uppföljningsmöten med Google där vår kompetens och prestation utvärderas så kan våra kunder känna sig trygga i att vi har en utomstående part som utöver kunden bedömer vår prestation. Under 2016 var vi en av de utvalda Digitala experter som höll i utbildningar i Google och ALMI’s utbildningsinitiativ Digitalakademin. Ett förtroende som vi är stolta över och ser som ett betyg på vår kompetens inom internetmarknadsföring.

Vi hoppas såklart att ert företag vill växa och förhoppningsvis landar ert förtroende hos oss så vi får göra den resan tillsammans med er!