Genom att använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies på hemsidan.Jag förstår

Responsive Webb

Komplett hemsidespaket med stöd för alla enheter

Fördelar med responsiv hemsida

 • Unik design

  Personlig webbdesigner.
 • CMS

  Uppdatera din hemsida, enkelt & smidigt.
 • Webbhotell

  Tryggt och säkert med daglig backup.
 • Innehåll

  Vi skriver texter och köper in professionella bilder.

Vi fixar allt!

Vi har lång erfarenhet av att producera hemsidor till småföretagare och vet att de allra flesta uppskattar just helhetslösningen vi erbjuder.

Erfarna i branschen!

Vi har lång erfarenhet av att producera hemsidor till småföretagare och vet att de allra flesta uppskattar just helhetslösningen som vi erbjuder. På så vis kan ni fokusera på företagets riktiga affärsverksamhet. När du beställer en webbplats från Mediakonsulterna ingår ett antal saker som många av våra konkurrenter tar extra betalt för att göra, eller helt enkelt inte erbjuder alls.
 

Det kan t.ex. vara:

 • Flytta e-postkonton.
 • Hitta ett webbhotell.
 • Hitta och köpa bilder.
 • Registrera domänadressen.
 • Skriva texter till hemsidan.

 

Responsiv design

Med en responsiv webbplats anpassas din hemsida efter webbläsarens upplösning för att kunna erbjuda användaren bästa möjliga läsupplevelse, oberoende av vilken enhet personen använder.

Responsiv hemsida

Allt fler använder internet från mobila enheter, som mobiltelefoner och surfplattor. Därför är det viktigt att sidan är lättnavigerad oavsett vilken enhet användaren har.

Mediakonsulternas responsiva hemsidor gör att bara en hemsida behövs, vilket sparar pengar för dig och ditt företag med anledning av att ni inte behöver beställa en särskild mobil-sida.

Mediakonsulternas responsiva hemsidor anpassar sig inte bara efter webbläsarens upplösning. Menyn ändras även när sidan besöks från en mobil enhet. När en användare besöker webbplatsen från en mobiltelefon kan ”push to- funktioner” visas, där användaren enbart behöver trycka på en symbol på din hemsida för att exempelvis ringa till dig
Klicka här för att se skillnaden!

Uppdateringsverktyg (CMS)

Det lätthanterliga uppdateringsverktyget gör att du slipper anlita konsulthjälp eller kontakta någon annan för en liten ändring i sidans text- eller bildmässiga innehåll.

En uppdaterad hemsida

En aktuell och uppdaterad hemsida är viktigt för att intressera nya kunder och behålla de nuvarande. Om företagets webbplats är uppdaterad och korrekt ger detta ett seriöst intryck, vilket ökar chansen att fler besökare blir kunder i framtiden. För att underlätta det löpande arbetet med hemsidan har vi på Mediakonsulterna utvecklat ett uppdateringsverktyg som vem som helst kan använda.

Med MK CMS kan alla enkelt ändra och uppdatera innehållet på hemsidan, det är lika enkelt som att skriva i ett vanligt Worddokument! Att strukturera texter och bilder i tabeller kan göras utan svårighet.

Ett enkelt verktyg

I uppdateringsverktyget kan du enkelt uppdatera texter och bilder. Det är inte möjligt att ändra den grundläggande designen, vilket utesluter risken att någon av misstag förstör designen. Det lätthanterliga uppdateringsverktyget gör att du slipper anlita konsulthjälp eller kontakta någon annan för en liten ändring i sidans text- eller bildmässiga innehåll. Du kan på ett enkelt sätt göra det själv!

När du beställer en webbplats från Mediakonsulterna utbildar vi dig i uppdateringsverktyget för att du ska kunna administrera din nya hemsida. Vid eventuella problem under avtalsperioden ingår kostnadsfri support, måndag till fredag under kontorstid.

Webbhotell

Ett webbhotell innehåller utrymme där du kan lagra information som du publicerar på webben.

Eget webbhotell

För att kunna ge dig som kund bästa möjliga service erbjuder Mediakonsulterna plats på vårt egna webbhotell. Ett webbhotell innehåller utrymme där du kan lagra information som du publicerar på webben för att andra ska kunna ta del av informationen. Ett sådant lagringsutrymme är nödvändigt för att kunna publicera en hemsida på internet. I vårat hemsidespaket får du lagringsutrymme på våra servrar som är finns i Sveriges mest stabila webbhall, Bahnhof i Stockholm.

Trygghet & backuper

Vi erbjuder 10 GB serverutrymme och upp till 50 e-postadresser, med spam och virusskydd. Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att all information och mail finns kvar.

Vi säkerhetskopierar/gör backuper av ditt webbutrymme dagligen. Vår support hjälper gärna till för att enkelt flytta dina mailkonton till vår server.

10 GB serverplats

50 e-postadresser

Spam & virusskydd

Dagliga backuper

Sitemap

Texthjälp

Spara tid och få professionell och säljande text!

Professionella texter

Alla olika delar på din hemsida och i din marknadsföring bör ge ett professionellt intryck och vara säljande – oavsett om det handlar om design, bilder eller text. Texter med exempelvis språkfel påverkar trovärdigheten och förtroendet för ditt företag vilket på sikt kan vara negativt för verksamheten.

Med tjänsten texthjälp kan ditt företag få professionella och säljande texter till företagets webbplats. Vi har erfarna reklamskribenter, copywriters, som producerar ett välformulerat innehåll till din sida.

Textproduktion

Efter en intervju eller ifyllt frågeformulär analyserar vi din verksamhet och vad du vill förmedla genom din webbplats. Därefter fyller vi din sida med professionella och säljande texter som anpassas efter just ditt företags målgrupp. Detta är en bra start för ditt företag och med denna tjänst kan företaget snabbt komma online och synas med bra information om verksamheten.

Samtliga texter går när som helst att ändra och uppdatera via vårt enkla CMS-verktyg. Tjänsten texthjälp avser textproduktion till startsida och upp till fem undersidor.

Hur går det till?

När du beställer en hemsida från Mediakonsulterna tycker vi att det är viktigt att du får din hemsida lanserad så snabbt och smidigt som möjligt.

1

Avtal sluts

Avtal tecknas och välkomstbrev med inloggningsuppgifter skickas ut, i kundportalen kan du följa utvecklingen av din hemsida.
2

Materialinsamling

Vi intervjuar dig kort gällande ditt företag och vad dina mål med hemsidan är. Har du bildmaterial eller textmaterial och logotyp du vill använda på hemsidan så skickar du in det i samband med at avtalet sluts.
3

Produktion

Vi producerar och designar er hemsida efter er grafiska profil. Sedan lägger vi in texter och bilder samt kodar hemsidan så att den anpassar sig efter den enhet som besökaren använder. När hemsidan är klar så kopplar vi ihop den med ert önskade domännamn och öppnar upp så ni har möjlighet att redigera hemsidan via vår kundportal.
4

Utbildning

När hemsidan är klar och du ok:at korrekturet så kommer vi att utbilda en från ert företag i hur man använder vårt uppdateringsverktyg för att uppdatera innehållet på er hemsida.

 

Webbpaket, sammanfattning och total specifikation

Responsiv hemsida

En webbplats som är anpassad för framtiden. Två hemsidor i ett paket med vanlig och mobil hemsida!
 

Professionella bilder

Vi köper rättigheter till bilder som är anpassade för just ditt företags verksamhet.
 

Webbhotell

- Stabilt och tryggt med daglig backup - Serverutrymme, 10 GB
- E-post, upp till 50 adresser - Spam- och virusskydd - Backup/säkerhetskopiering, en gång/dag
 

Fri support

Både via telefon och e-post.
 
 

Texthjälp

Våra copywriters producerar välskrivna och säljande texter till din hemsida.
 

CMS-verktyg

Uppdatera din hemsida själv. Enkelt och smidigt, utan några extra kostnader.
 

Unik design med många tillvalsmoduler

- Startsida med upp till tio undersidor
- Kontaktformulär
- Bildspel
- Bildgalleri
- Facebook länk, bildobjekt som länkar till företagets Facebook-sida
- Facebook, ”gilla”-ikon. För att gilla sidan på Facebook
- Produktkatalog, verktyg för dig som vill visa produkter på webbplatsen. Obs! Ej betalfunktion
- Nyheter på hemsida, i ett flöde
- Språköversättning genom Google translate funktion
- Click to-paket, syns när användare surfar in från en mobil enhet.

Responsive Webbshop

Stabilt och lättanvänt verktyg för att sälja dina produkter online!

Öka din omsättning med vår webbshop


 • Enkelt uppdateringsverktyg

 • Flera betallösningar

 • Unik
  design

 • Responsiv

 • Fri support

 • Obegränsat antal kategorier

MK Webbshop

Samma enkla och smidiga plattform som Mk Responsive webb!

MK Webbshop

Med vårt uppdateringsverktyg kan du administrera allt från kategorier och tillvalsprodukter för merförsäljning till vilka betalnings och leveransalternativ som ska användas.

Tillsammans med Payson får du som kund tillgång till olika betalningsalternativ såsom faktura och kortbetalning direkt på hemsidan. Detta för att kunna erbjuda dina kunder så stor valfrihet som möjligt vilket leder till ökad försäljning för dig!

Lägg till kategorier

Lägg till PRODUKTER

Lägg till bilder

Redo att publicera

Grafisk produktion

Vi designar tills ni är 100% nöjd!

Logotyp

Vi skapar en unik logotyp, helt anpassad efter era önskemål. Logotypen levereras i olika format så ni kan använda den både för tryck och webb. Har ni en logotyp som inte är vektoriserad så kan vi hjälpa er ta fram en version som går att använda i alla tänkbara sammanhang och storlekar.

 • Unik design

 • Redo för print

 • Flera filformat

Grafisk profil

Mediakonsulterna hjälper er att skapa en grafisk profil. Unik designad logotyp och designmall för visitkort, kuvert och Powerpoint. Den grafiska profilen levereras med en profilmanual med riktlinjer för hur den grafiska profilen ska användas.
 

 • Grafisk manual

 • Visitkort

 • Presentation
Kontakta oss direkt
Stäng Fyll i nedan så svarar vi så snart som möjligt, du kan även ringa oss på
0770 - 333 111