Genom att använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies på hemsidan.Jag förstår

Om Mediakonsulterna

Genom att vara en helhetspartner inom internetmarknadsföring ska vi med kunskap och personligt engagemang få småföretagare att växa.

Mediakonsulterna grundades 2004 i Linköping med ambitionen att bli Sveriges största leverantör av hemsidor. I dag erbjuder vi ett komplett tjänsteutbud inom webb- och internetmarknadsföring. För dig som kund innebär detta att du slipper byta mellan olika aktörer på marknaden och istället kan samla allt på ett ställe.

Vi har specialiserat oss på småföretagare. Alla våra paket är framtagna för att ni ska synas på rätt plats och passa ert företags ekonomi. En investering hos oss ska alltid ge pengar tillbaka i form av nya kunder.

Vi har under flera års tid utvecklat system för att på ett effektivt sätt programmera hemsidor. Därför kan vi erbjuda marknadens bästa priser med den senaste tekniken.

Mediakonsulternas ledord

Lönsamt

Alla affärer med kunderna ska vara lönsamma. Lönsamt för kund, lönsamt för oss. Om inte du tjänar pengar på oss ska inte vi tjäna pengar på dig.

Framåt

Vi vill vara i framkant när det gäller utveckling av produkter och tjänster. Vi vill aldrig stå stilla på en punkt och känna oss nöjda med vad vi har åstadkommit. Vi vill framåt och bli bättre hela tiden.

Långsiktigt

Nöjda kunder = långsiktiga kunder = lönsamhet i längden. Bra personalpolitik = långvariga anställda = kunskap och trygghet för våra kunder vilket ger långsiktiga kundrelationer.

Certifierad Google partner

Sedan 2009

Certifierad partner

Mediakonsulterna är en av få aktörer på den svenska marknaden som är certifierad för Google Adwords. Detta innebär att du som kund kan vara säker på att vi är experter på området.
Se certifiering

Följer alla riktlinjer

Vi följer alla riktlinjer som finns för företag som är tredjepartsleverantörer åt Google, vilket skapar ytterligare trygghet för dig som kund.
Att arbeta med tredjepartsföretag
Kontakta oss direkt
Stäng Fyll i nedan så svarar vi så snart som möjligt, du kan även ringa oss på
0770 - 333 111