Genom att använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies på hemsidan.Jag förstår

Google Analytics

Google Analytics är ett webbanalysverktyg som mäter trafiken till din hemsida och ger omfattande information om hemsidans besökare och deras beteendemönster.

Vi kan hjälpa dig att får svar på följande frågor!

  • Var kommer mina besökare ifrån och vad gör de på min webbplats?
  • Hur mycket trafik får du från din marknadsföring?
  • Vilka sökord ger bäst resultat?
  • Hur kan min webbplats omvandla besökare till kunder?
  • Vilka är mina besökare?
  • Behöver du en mobilanpassad hemsida?

Ett webbanalysverktyg


Omfattande information

Google Analytics är ett webbanalysverktyg som mäter trafiken till din hemsida och ger omfattande information om hemsidans besökare och deras beteendemönster. Du kan också få mer detaljerad information om din hemsidas besökare, exempelvis genom att spåra var trafiken till hemsidan kommer ifrån och vad besökarna gör på din hemsida. Med Google Analytics kan du även se hur många av dina besökare som använder en mobiltelefon eller surfplatta när de surfar in på din hemsida.

Att kunna mäta och utvärdera reklam och marknadsföringsinvesteringar på det här sättet är helt unikt och ovärderligt för många av våra kunder. Du kan till exempel jämföra omvandlingsfrekvensen från olika annonskampanjer online och få detta presenterat för dig i grafer som är enkla att tyda. All den här informationen kan hjälpa dig att ta bättre beslut gällande dina investeringsåtgärder i onlinemarknadsföring.

Google Adwords

Den mest direkta, mätbara och flexibla marknadsföringslösningen!

Betala för klick

Du betalar bara för unika besökare som klickar på din annons.

Välj målgrupp

Annonsera endast för en intresserad målgrupp.

Detaljerad statistik

Detaljerad statistik och analys av kunderna som klickat på din annons.

Google-partner

Vi är certifierad Google-partner och följer Googles riktlinjer för tredjepartsleverantörer.

Mätbar och flexibel

Google Adwords är den mest direkta, mätbara och flexibla marknadsföringslösningen på marknaden. Du betalar ingen annonskostnad för att synas på Google, utan endast när en användare klickar på din annons.

Bestäm sökord

Google Adwords är ytterst målgruppsinriktat. Eftersom att du bestämmer vilka sökord ditt företag ska visas i anslutning till kan du nå just din målgrupp. Användaren som får fram din annons söker aktivt efter närliggande information.

Vad är Google Adwords?

Annonsera för en målgrupp som redan är intresserad!

Skräddarsy din annonsering

Google Adwords ger din verksamhet möjligheten att annonsera skräddarsytt på Google för att locka värdefulla kunder och besökare till din hemsida. Google Adwords är den mest direkta, mätbara och flexibla marknadsföringslösningen på marknaden. Du betalar ingen annonskostnad för att synas utan endast när en användare klickar på er annons.

Visningarna av annonserna är både gratis och oändliga till antalet, därav namnet, Pay Per Click. När någon söker på Google med något av dina sökord visas din annons ovanför, till höger eller under den ordinarie resultatlistan och du annonserar nu för en målgrupp som redan är intresserad av de tjänster och produkter du erbjuder. Användarna klickar på annonsen och länkas vidare till din hemsida för att handla eller få mer information om ditt företag.

Följande ingår

Vi är Google Adwords certifierad partner!

 

Google My Business

Lokal annonsering på GoogleGoogle My Business ger dig direktkontakt med kunderna, oavsett om de letar efter dig på Google Sök, Maps eller Google+.


Ge kunderna rätt information vid rätt tillfälle, oavsett om det är köranvisningar till din verksamhet i Maps, öppettider eller Sök.


Google My Business hjälper dig att skapa lojala följare. Kunderna kan visa sin uppskattning genom betyg och recensioner.

Vad är Google My Business?

Med Google My Business blir din företagsinformation tillgänglig direkt för kunderna genom Google webbsök, Google kartor, sökning via mobilen och Google Earth utan att ditt företag behöver ha någon webbplats. Du syns på sökningar inom ditt geografiska område och bransch. Beroende på relevans kan du synas på förstasida eller karttjänsten.
 

Företagsbeskrivning om max 200 ord

Sökbar upp till 10 kategorier

Vägbeskrivning till ditt företag

Verksamhetens öppettider

Telefonnummer till ditt företag

Varför extern administration?

Bli tillgänglig direkt för dina kunder genom Google!

Vi hjälper dig!

Mediakonsulterna hjälper dig som känner att du inte har tid, kunskap eller viljan att själv administrera Google My Business. Vi sätter upp ett nytt eller tar över ett befintligt Google My businesskonto, väljer kategorier i samråd med dig och optimerar sedan för bästa relevans gällande din verksamhet och synlighet.

Vi bistår sedan med hjälp löpande när du vill uppdatera och ändra din information på Google My Business. Det enda du behöver göra är att inledningsvis bistå oss i verifieringen av ditt konto och därefter fokusera på att ta hand om dina nya kunder.

Google Remarketing

Fånga upp dina förlorade kunder

  • Upp till 5st Bildannonser utformade av våra designers.
  • Hjälp med att konfigurera Adwordskonto för remarketing.
  • Skapande av remarketinglistor.
  • Strategi och måluppföljning.

Vad är Remarketing?

Enkelt sätt att marknadsföra dina produkter och tjänster!

Google Remarketing

Google Remarketing är enkelt förklarat ett sätt att marknadsföra sina produkter och tjänster för en publik som du vet redan har besökt din hemsida. Det kan till exempel vara en kund som lämnar din hemsida efter att denne fyllt kundkorgen med varor, men inte checkat ut och betalat. Med hjälp av remarketing kan du då visa bildannonser för den här kunden på andra sidor i Google’s displaynätverk (Displaynätverket når idag 90% av världens internetanvändare) som innehåller de specifika produkter kunden tidigare haft i sin varukorg. 

Det finns en rad olika kriterier man kan använda för att skapa listor på kunder som du vill visa dina remarketingkampanjer för, det gäller att ha en tydlig och bra strategi för att konvertera dessa personer till betalande kunder. Tillsammans med grafiskt snygga och tilltalande annonser kan remarketing skapa underverk för lönsamheten i din onlinemarknadsföring.

Vi hjälper dig

Vi på Mediakonsulterna hjälper dig med allt från strategi & planering till utformning av bild & textannonser. Självklart så hjälper vi dig även att mäta effekten av kampanjen för att du enkelt ska kunna se hur mycket ditt företag har tjänat på att använda er av remarketingannonsering.
Kontakta oss direkt
Stäng Fyll i nedan så svarar vi så snart som möjligt, du kan även ringa oss på
0770 - 333 111