Genom att använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies på hemsidan.Jag förstår

Facebook Pages

En Facebook-sida kan ”gillas” av andra användare, vilket ökar ditt företags exponering. När en användare ”gillar” ditt företag kan detta ses av alla användarens vänner.

Din Facebook Page

Facebook Ads

Annonsera på Facebook och specificera din målgrupp på ett helt annat sätt än vad du kan göra i andra kanaler som exempelvis press, tv eller digitala nyhetsmedier.

Kampanjmål

Tillsammans med er går vi igenom era mål med annonseringen. Det kan vara att få fler likes till ert företag eller att sälja en viss produkt eller tjänst.

Målgrupp

Vilka är era kunder? När du annonserar på Facebook kan du rikta din annonsering till en specifik målgrupp begränsat efter t.ex. ålder, kön, geografi, intresse och civilstatus.

Produktion

Vi skriver säljande texter tillsammans med en grafisk bildannons som vi producerar. Annonsen visas sedan för er valda målgrupp.

Utvärdering

Vi utvärderar annonskampanjen och går detaljerat igenom mål och måluppfyllnad.

Facebook som annonseringsplattform

Varför annonsera på Facebook?

Det fantastiska med facebook som annonseringsplattform är inte dess storlek, utan möjligheterna att kunna specificera din målgrupp. När du annonserar på Facebook så kan du välja att göra det mot en specifik åldersgrupp, stad, kön m.m.
 
På så sätt kan du rikta din annonsering till de kunder som du tror kan ha ett intresse av just dina tjänster och produkter. Det här leder såklart till högre konverteringsgrad per klick vilket i sin tur leder till högre ROI och en bättre affär för dig som annonsör. Med anledning av det här så gör vi en grundlig analys tillsammans med dig som kund innan vi börjar att producera annonstexter för er kampanj där vi går igenom mål med kampanjen, målgrupp med mera.

Följande ingår:

 

Facebook Remarketing

Fånga upp dina förlorade kunder!

Vad är Remarketing?

Facebook Remarketing

Facebook Remarketing är enkelt förklarat ett sätt att marknadsföra dina produkter och tjänster för en publik som du vet redan har besökt din hemsida och visat intresse för dina tjänster och produkter. Det kan till exempel vara en kund som lämnar din hemsida efter att denne fyllt kundkorgen med varor, men inte checkat ut och betalat. Med hjälp av Facebook Remarketing kan du synas i samma kunds nyhetsflöde på Facebook och visa dina riktade bildannonser.

Vi på Mediakonsulterna hjälper dig med allt från strategi & planering till utformning av bild & textannonser. Självklart så hjälper vi dig även att mäta effekten av kampanjen för att du enkelt ska kunna se hur mycket ditt företag har tjänat på att använda er av remarketingannonsering.
Kontakta oss direkt
Stäng Fyll i nedan så svarar vi så snart som möjligt, du kan även ringa oss på
0770 - 333 111